STUDION

STUDIO KAJEN 18 ligger vackert belägen på Sjövikskajen 18 (Liljeholmen) Lokalen ligger på gatuplan med stora fönsterpartier ut över vattnet och Tantolunden. Möjligheten att använda sig av dagsljuset är god tack vare att solen aldrig skiner direkt in i lokalen. Vill du mörklägga så finns såklart gardiner för detta.

Studiodelen har en takhöjd på ca 5 meter och ett maximalt fotoavstånd på kring 8 meter. Stort badrum med dusch finns samt pentry. Självklart finns klädhäst, sminkspegel, steamer, trefas, musikanläggning, snabbt internet och alla andra nödvändigheter för en smidig produktion. Kontakta mig om du har särskilda önskemål eller behov så går det med största sannolikhet att lösa!

Mycket goda kommunala förbindelser med tvärbana, tunnelbana och buss finns. Gott om parkeringar och bra matställen finns runt knuten. Entrén är direkt från kajen, så bilen kan köras ända fram till dörren för smidig lastning.

Priser: Halvdag 2500kr och heldag 3900kr. Behöver du hyra utrustning så finns möjlighet till detta. Hör av dig med dina behov så löser vi det.

Viss utrustning gällande fonder och stativ och ljusformare (Profoto) finns att låna lite mer spontant på plats. Men har du särskilda önskemål så är det bäst att dubbelkolla det innan.

KONTAKT

Mail: info@gliljevall.se

Ring Gabriel: 070-958 14 16

Adress: Sjövikskajen 18, 117 58 Stockholm